Urenregistratie voor zzp’ers; gebruik jij het?

Je werkt als zzp’er en je moet voldoen aan het urencriterium, maar hoe houd je al die uren overzichtelijk bij? Met urenregistratie van e-Boekhouden.nl natuurlijk! Niet alleen een boekhouding is belangrijk, maar ook je urenregistratie en daarom heeft e-Boekhouden.nl een alles-in-1 pakket: boekhouden, factureren én uren registreren onder één dak.

Uren registreren

Urenregistratie per project

Als zzp’er werk je waarschijnlijk veel in projecten en op basis van een uurtarief. Het is dan belangrijk dat je precies weet hoeveel uur je hebt besteed aan dat ene project, zodat je deze uren ook kunt terugkoppelen aan de klant. Met urenregistratie van e-Boekhouden.nl voeg je probleemloos een aantal projecten toe. Kies het project en jouw uren worden onder het juiste project bijgeschreven. Zo hoef je niet alles op te schrijven in een agenda (die je dan weer kwijtraakt natuurlijk ;-).

Meerdere gebruikers

Werk je niet als zzp’er en werk je samen met andere? Het toevoegen van gebruikers is een fluitje van een cent. Iedere gebruiker kan zijn eigen uren registreren, waardoor in een overzicht duidelijk is wie hoeveel uur aan welk project of welke opdracht heeft gewerkt.

Uren factureren

Met het alles-in-1 pakket verstuur je dus ook jouw facturen inclusief uren. De facturen worden op basis van de ingevoerde uren samengesteld. Je hoeft alleen maar de juiste aan te vinken en het online boekhoudprogramma doet de rest. Nadat de factuur is aangemaakt, verzend je de factuur per e-mail of per post. Dat is nog eens snel uren factureren!

Urenregistratie app

Eenvoudig en binnen een mum van tijd je uren verwerken? Dat kan met de mobiele app van e-Boekhouden.nl! Voer je uren in met je smartphone door het project en de activiteit te selecteren en de uren in te vullen. Je uren worden direct verwerkt in je boekhouding. In dit digitale tijdperk is een urenregistratie app ondenkbaar en daarom heeft e-Boekhouden.nl urenregistratie ook toegevoegd aan de app.

Gratis uitproberen

Probeer het alles-in-1 pakket van e-Boekhouden.nl gratis en vrijblijvend uit en ervaar het gemak van boekhouden, factureren én uren registreren met e-Boekhouden.nl.

Urenregistratie

0

Plaats een reactie