Gratis boekhouden voor starters

Het einde van het jaar komt langzaamaan in zicht. En dat betekent dat het nieuwe jaar weer voor de deur staat. Januari is bij uitstek de maand van de goede voornemens en een uitgelezen kans om het eens helemaal anders te gaan doen. Net een onderneming gestart? Gratis boekhouden en factureren voor startende ondernemers het gehele eerste ondernemersjaar! Start jij 2017 goed?

Starten met een professionele boekhouding

Hé startende ondernemer! Of ben je al een tijdje bezig met ondernemen, maar is het nu tijd om het een en ander te professionaliseren? Dat kan!

Een professionele boekhouding is erg belangrijk. De Belastingdienst hecht namelijk veel waarde aan jouw administratie en bij een controle moet je de ‘bewijsstukken’ kunnen voorleggen. Bonnetjes die liggen te verstoffen in een kast, kunnen gemakkelijk kwijtraken. Uren zoeken naar dat ene bonnetje is natuurlijk zonde van je tijd. Ga daarom boekhouden in de cloud.

Boekhouden in de cloud

Met een online boekhouding raak je geen bonnetjes kwijt. Alles wordt namelijk opgeslagen in de zogenaamde cloud. Zo heb je altijd en overal inzicht in je boekhouding en ben je altijd op de hoogte van jouw financiële situatie. Koppelingen met webshops en banken vergemakkelijken het boekhouden.

Voordelen van online boekhouden

Daarom e-Boekhouden.nl:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Veilig en Erkend door de Belastingdienst
  • Best beoordeelde boekhoudprogramma (9,3, Trustpilot)
  • Gratis deskundige helpdesk
  • Inclusief mobiele app

e-Boekhouden.nl gratis voor starters

Het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl is voor startende ondernemers het eerste ondernemersjaar helemaal gratis!

Inschrijven KvK

Het echte ondernemen begint pas wanneer je jezelf gaat inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Je krijgt dan namelijk een KvK-nummer en btw-nummer, wat het versturen van facturen mogelijk maakt.

Gratis boekhouden en factureren met het uittreksel van de Kamer van Koophandel (KvK)

  1. Maak een gratis startersaccount aan op e-Boekhouden.nl
  2. Verstuur het KvK uittreksel of een bewijs van inschrijving naar info@e-Boekhouden.nl
  3. Ga direct aan de slag met online boekhouden en factureren
0

Plaats een reactie