e-Boekhouden.nl: online boekhouden in de cloud

Boekhouden: de meeste ondernemers vinden het zonde van hun tijd. ‘Ik besteed liever energie aan de verkoop van mijn producten.’ Ze gaan in zee met een boekhouder en zetten ieder kwartaal een doos met bonnetjes en facturen op de stoep. Lekker makkelijk, geen zorgen, maar wel iedere keer een hoge rekening op de deurmat. Dat kan anders en dat kan beter dachten ze bij e-Boekhouden.nl. Ondernemend Nederland is toe aan online boekhouden in de cloud!

SkillSource

SkillSource ontwikkelaar e-Boekhouden.nl

SkillSource is de ontwikkelaar van het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl.

Het in 2000 opgerichte SkillSource is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Met het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl veroveren ze aandeel in de wereld van online boekhouden. Uit onderzoek bleek dat er behoefte was aan een tool waarmee ondernemers gemakkelijk hun boekhouding konden doen. Zo’n zestien jaar geleden stond online software nog in de kinderschoenen, maar inmiddels is het booming business. e-Boekhouden.nl startte als een van de eerste met een boekhoudprogramma dat geheel online te gebruiken was, waardoor zij nu een van de grootste aanbieder is en al 15 jaar koploper in de markt is.

e-Boekhouden.nl

Met het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl is boekhouden kinderlijk eenvoudig. Het bevat alle nodige functies en het is op ieder denkbaar device te gebruiken. Er is alleen toegang tot een internetverbinding vereist. De gegevens worden ieder 24 uur gecontroleerd en om de 10 minuten wordt er een back-up gemaakt. Een installatie van het boekhoudprogramma is niet nodig.

Gratis cursus boekhouden

Voor de nodige boekhoudkennis is er een gratis cursus boekhouden samengesteld. Deze is voor iedereen beschikbaar. Hierin leert men over de basisbeginselen van het (online) boekhouden. Het online boekhoudprogramma is eenvoudig in gebruik als de basiskennis aanwezig is.

Support

De helpdesk staat klaar om alle boekhoudvragen te beantwoorden en gebruikers te helpen met lastige kwesties. Tevens zijn er enkele trainingsvideo’s te bekijken, waarin alles nog eens duidelijk wordt uitgelegd.

Voor wie is het online boekhoudpakket geschikt?

Het online boekhoudprogramma is geschikt voor alle ondernemers (starter, webshophouder, zzp’er, mkb’er), vereningen en stichtingen en accountants en boekhouders. Voor iedere doelgroep is er een speciaal pakket samengesteld, zodat de functies naadloos aansluiten bij de gebruiker. De boekhoudpakketten bevatten een boekhoudmodule en een facturatiemodule. Deze kunnen zowel los als samen worden aangeschaft. Voor verenigingen en stichtingen is een ledenadministratie geïmplementeerd.

De voordelen van e-boekhouden

Online boekhouden, ook wel e-boekhouden genoemd is een uitkomst voor veel ondernemers, verenigingen en stichtingen. Zij maken veelvuldig gebruik van e-Boekhouden.nl. Het versturen van de btw-aangifte is geautomatiseerd, waardoor de btw-aangifte met één klik op de muis kan worden verstuurd. Naast de koppeling met de Belastingdienst is e-Boekhouden.nl ook gekoppeld met alle Nederlandse banken. De bankafschriften kunnen worden geïmporteerd met een exportbestand. Voor de Rabobank, Knab, ABN AMRO en ING is een automatische bankkoppeling beschikbaar, op deze manier worden de bankafschriften iedere dag automatisch ingeladen in e-Boekhouden.nl. Het is ook mogelijk om een boekhouder of accountant toegang te geven tot de boekhouding. De klant voert de gegevens in, de boekhouder controleert. E-boekhouden is sneller en daarmee dus ook goedkoper.

e-Boekhouden.nl is dit jaar de eerst 15 ondernemersmaanden gratis voor starters.

0

Plaats een reactie