e-Boekhouden.nl bestaat 15 jaar!

e-Boekhouden.nl viert feest! Haal de slingers en ballonnen maar uit de kast, want het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl bestaat dit jaar namelijk 15 jaar en dat betekent een spectaculaire jubileumactie met 15 maanden gratis boekhouden voor starters.

Ze vieren hun verjaardag groots. Iedere startende ondernemer krijgt niet één jaar gratis boekhouden en factureren cadeau, maar 15 maanden! Dat wil zeggen dat zij nóg eens 3 maanden extra profiteren van de startersactie. Hoe mooi is dat, 15 maanden gratis boekhouden!?

Hoe werkt het?

  1. Ga naar de actiepagina
  2. Maak een gratis startersaccount aan
  3. Start met boekhouden en factureren en profiteer van deze feestaanbieding!

e-Boekhouden.nl is gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Zij willen nieuwe ondernemers op de markt graag steunen in de meest cruciale fase van hun onderneming. Een boekhouding is nou eenmaal verplicht en door dit de eerste 15 maanden van een onderneming gratis aan te bieden, kunnen ondernemers kosteloos hun boekhouding voeren. e-Boekhouden.nl is de enige leverancier die startende ondernemers in deze mate tegemoet komt.

15 maanden gratis boekhouden

15 maanden gratis boekhouden is ook echt 15 maanden gratis vanaf het moment dat de startende ondernemer zich heeft ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Stel je doet dit op 15 januari 2018 en je maakt op 25 januari 2018 een account aan bij e-Boekhouden.nl dan maak je gratis gebruik van het online boekhoudprogramma tot 15 april 2019. Maak je pas een half jaar na inschrijving een account aan, dus op 15 juli 2018. Dan maak je nog 9 maanden gratis gebruik van e-Boekhouden.nl. Snap je?

Dus des te sneller jij een account aanmaakt bij e-Boekhouden.nl hoe langer je gebruikmaakt van deze speciale jubileumactie en die wil je niet missen, toch?

Wat kost het dan daarna?

Je vraagt je natuurlijk af wat dit grapje dan ná 15 maanden kost. e-Boekhouden.nl heeft twee verschillende abonnementen en twee verschillende modules.

Allereerst kies je voor de modules. Wil je alleen boekhouden, alleen factureren of beide? Daarna kies je de pakketgrootte. Het Zzp-pakket is beperkt en bevat 240 boekingen en 120 facturen. Het Standaard-pakket is ongelimiteerd en dus onbeperkt te gebruiken.

De prijzen vind je op prijzenpagina van e-Boekhouden.nl.

Gratis uitproberen

Wat heb je te verliezen? Niets! Probeer het dus gewoon eens uit en ervaar zelf de gemakken van het online boekhouden.

0

Plaats een reactie