E-boekhouden ervaringen in een overzicht

Steeds meer ondernemers gaan e-boekhouden en dat wil zeggen dat er op internet ook steeds meer meningen te vinden zijn. Sommige vinden het vreselijk, maar het grootste gros is zeer positief. Tegelijkertijd word je doodgegooid met reviews en zijn de vergelijkingswebsites op iedere hoek van de straat te vinden. Lastig dus, om er nu echt achter te komen of e-boekhouden iets voor jou is. En daarom hebben wij een aantal e-boekhouden ervaringen voor je op een rijtje gezet.

E-boekhouden

Laten we allereerst beginnen met een korte samenvatting, want wat is e-boekhouden en waar hebben we het eigenlijk over? E-boekhouden is een verbastering van online boekhouden. Ook het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl gebruikt deze term. Online boekhouden wil zeggen dat de administratie toegankelijk is via een inlogpagina van een website en dat de gegevens worden opgeslagen in de cloud (het internet). De gegevens zijn daardoor altijd en overal beschikbaar.

E-boekhouden ervaringen

Nu ons geheugen weer is opgefrist, is het tijd voor het echte werk. Want je kwam hier natuurlijk voor een overzicht van een aantal e-boekhouden ervaringen. Goed nieuws! We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

‘E-boekhouden bevalt mij prima. Zonder boekhoudkennis is alles duidelijk en het werkt eenvoudig.’

‘Ik schaf nooit meer een eigen boekhoudprogramma aan. Als je harde schijf dan kapot gaat, is je hele administratie verdwenen.’

‘E-boekhouden neemt veel werk uit handen. Door de bankkoppeling hoef ik weinig zelf in te voeren.’

E-boekhouden ervaringen

Op de website van Trustpilot staan nog veel meer ervaringen van e-boekhouden! Neem een kijkje en lees alle ervaringen van e-boekhouders.

E-boekhouden review

e-Boekhouden.nl is een online boekhoudprogramma wat constant in ontwikkeling is. Iedere maand worden er nieuwe koppelingen gerealiseerd en de functies worden steeds meer uitgebreid. Daarnaast onderscheiden zij zich met een uitstekende helpdesk. Vragen worden razendsnel beantwoord en je wordt altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Prijstechnisch zijn ze een van de goedkoopste aanbieders op het gebied van online boekhouden, terwijl het programma niet onderdoet voor de duurdere concurrenten. Starters maken bij e-Boekhouden.nl bijvoorbeeld het eerste ondernemersjaar gratis gebruik van het gehele programma. Dat is nog eens meedenken met ondernemers.

En dat is te verklaren. Alles wat e-Boekhouden.nl doet, zal in het voordeel zijn van de ondernemers. Voor ondernemers door ondernemers!

Wil je gebruikmaken van het best beoordeelde boekhoudprogramma (9,3 Trustpilot)? Dat kan! Meld je nu gratis en vrijblijvend aan en ervaar het gemak van online boekhouden in de cloud.

E-boekhouden ervaringen gratis uitproberen

 

0

Plaats een reactie