Boekhouden voor verenigingen en stichtingen

Handbalvereniging, tennisvereniging, Stichting Kinderpostzegels en ga zo maar door. Er zijn ontzettend veel verschillende verenigingen en stichtingen. Ze doen allemaal iets anders, maar één ding hebben ze gemeen: de boekhouding is verplicht! Ook verenigingen en stichtingen zijn namelijk verplicht om hun administratie bij te houden. Maak het gemakkelijk met  online boekhouden voor verenigingen en stichtingen.

Boekhouden voor verenigingen en stichtingen

Boekhouden kost veel tijd en daar heeft e-Boekhouden.nl iets op bedacht, namelijk e-boekhouden. E-boekhouden is online boekhouden. In plaats van een papieren administratie, voer je de boekhouding gemakkelijk online. Het boekhoudprogramma doet (bijna) al het werk.

Voordelen online boekhouden

Online boekhouden heeft vele voordelen ten opzichte van een boekhouding in bijvoorbeeld Excel.

e-Boekhouden.nl bevat uitgebreide importmogelijkheden. Zo importeer je gemakkelijk het ledenbestand in de boekhouding. Daarnaast is het mogelijk om met meerdere mensen aan de administratie te werken. Leden van het bestuur hebben op deze manier ook inzicht in de e-boekhouding. Kom jij of het bestuur er even niet uit? Er staat een helpdesk voor jullie klaar om alle boekhoudvragen te beantwoorden. Zij helpen je graag verder.

De ledenadministratie is gekoppeld aan je e-boekhouding, waardoor je veel tijd bespaart en meer tijd heeft voor zaken waar je hart ligt. Je kunt bijvoorbeeld het incasseren van contributies automatiseren en de facturen inscannen zodat deze automatisch verwerkt worden. Daarnaast is het mogelijk je bankrekening te koppelen aan de boekhouding, zodat alle uitgaven en inkomsten vanzelf in de boekhouding worden verwerkt.

Overstappen op een e-boekhouding?

Eén ding is zeker. Door de overstap te maken naar online boekhouden, ga je er in alle opzichten op vooruit. En daar doen we het voor!

Sponsorprogramma
Voor verenigingen en stichtingen hanteert e-Boekhouden.nl een lager tarief. Vanaf € 9,95 per maand maak je al gebruik van het online boekhoudpakket. Daarbovenop krijgen verenigingen en stichtingen 15% korting wanneer zij deelnemen aan het sponsorprogramma.

e-Boekhouden denkt graag met je mee. Met het sponsorprogramma bespaar je nog meer op de maandelijkse kosten van jouw vereniging of stichting. Hoe werkt het? Plaats een banner van e-Boekhouden.nl op de website van de vereniging of stichting. Als dank daarvoor krijgen jullie 15% korting bovenop de huidige abonnementsprijs!

0

Plaats een reactie